Counter Strike Spray

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Si te vendos spray ?
 
Merrni njeren nga fotografit me lart.
Pastaj nddroni emrin dhe bone keshtu
"tempdecal.wad"

pa thojza.

Vendoseni atë në "cstrike".

Steam: Steam\SteamApps\useri juaj\counter-strike\cstrike
No Steam: C:\Program files\Valve\cstrike

Tash te foton qe keni mar me par me emrin "tempdecal.wad"
shkoni me te djathten te mausit tek properties dhe shiko ne foto qka te boni :

Picture

Boneni qat qe soht me te kuqe dhe shkoni OK:Tash kur te hyni ne Counter-Strike mos e prekni ate OPTIONS pershkak se nuk ju del spray kur ta boni ne loj.